Toolkit MONO Helden

Als werkgever zorg je voor een veilige werkomgeving. Die verantwoordelijkheid heb je niet alleen op de werkvloer, maar ook voor je medewerkers die onderweg zijn. Veilig rijden is MONO rijden. Zonder onnodige afleiding en met volle aandacht voor het verkeer. Niet alleen in de auto, ook in de vrachtwagen, bestelbus of op de fiets.

Onderweg bellen verdubbelt namelijk het risico op een ongeval, onderweg een tekst lezen of typen vergroot die kans met factor 6. En ongestoord onderweg zijn geeft je medewerkers de ruimte om mentaal op te laden. Logisch dus, dat je als werkgever de MONO-gedachte omarmt. En goed dat jij je als werkgever aansluit bij de MONO-helden in de provincie Zeeland.

Toelichting van MONO Helden

Deze toolkit helpt jou als werkgever om de MONO-gedachte uit te dragen binnen jouw organisatie. De toolkit bevat communicatiemiddelen die je via de kanalen van jouw organisatie kan verspreiden. Vul in de berichten de [gemarkeerde teksten] zelf in en verspreid de berichten via de verschillende kanalen zoals het intranet of de website van de organisatie door de teksten uit deze toolkit te kopiëren en plakken.

Wordt ook MONO Held!