Webinar Rijden onder Invloed een succes!

Op dinsdag 12 december is in opdracht van het ministerie van I&W een Webinar ‘Rijden onder Invloed’ georganiseerd door Kennisnetwerk SPV. Met ruim 100 landelijke deelnemers (gemeenten, Provincies, belangenorganisaties verkeersveiligheid) is de Handreiking Rijden onder Invloed voor gemeenten gepresenteerd. Het doel is om gemeenten te stimuleren om sterker in te zetten op aanpak Rijden onder Invloed (van drugs/ alcohol).
Verder werden er presentaties gegeven door Rijkswaterstaat, Provincie Noord-Brabant (Skip die Trip, aanpak drugs onder jongeren) en het ROVZ (aanpak alcoholpreventie via Zeeuwse BOB Sport campagne en samenwerking met VVN fase 1 en JOGG Teamfit fase 2 en alcoholcontroles via fase 3 Politie Zeeland-West-Brabant).
Amanda Flohr sprak namens het ROVZ over deze stevig verankerde campagne en presenteerde samen met de gemeente Middelburg, JOGG Teamfit, Ruud Mesu nut en noodzaak van BOB Sport. ROVZ heeft aangeboden om info en kennis te delen, men kan dit aanvragen (flyer BOB Sport) via rovz@zeeland.nl

Meer info over BOB-sport

Afbeelding van poster Integrale aanpak van rijden onder invloed
Campagneafbeelding Ogen op de weg zonder tekst
27 februari 2024

1e rit MONO bus handhavingsactie 'Ogen op de weg'

Lees meer
Leerlingen lopen met taststok
26 februari 2024

Gastles Stop voor de Witte Stok op de Nobelhorst in Hulst

Lees meer
Auto wordt aangehouden bij alcohol handhavingsactie
23 februari 2024

Alcoholcontroles in Hulst

Lees meer