ROVZ op de Contacta met MONO-zakelijk

Autocoureur Tim Coronel zet zich sinds begin 2020 in voor 'MONO-zakelijk'. Tijdens Contacta vertelt hij je daar alles over. 'MONO-zakelijk' stimuleert werkgevers afleiding in het verkeer te voorkomen.

Als werkgever verwacht je dat jouw werknemers altijd bereikbaar zijn, maar wat als zij onderweg zijn? Één op de drie werkgevers heeft hier geen regels voor. Als zeer ervaren autocoureur is Tim een autoriteit in de racewereld. Hij weet als geen ander over te brengen dat concentratie ontzettend belangrijk is achter het stuur. En niet alleen als je autocoureur bent. Het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) heeft als taak om verkeersveiligheid binnen de provincie Zeeland te bevorderen. Zo ook rondom beroepsmatig vervoer. Zij hebben Tim Coronel voorgedragen als spreker op Contacta om bewustwording te creëren bij werkgevers omtrent verkeersveiligheid van werknemers.

Lotte Blom en Tim Coronel op de Contacta
Lotte Blom en Tim Coronel op de Contacta
Tim Coronel op podium
Publiek op Contacta in rijsimulator Green Dino
Bezoekers in ROVZ stand op Contacta

MONO-Zakelijk

Het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) heeft als taak om verkeersveiligheid binnen de provincie Zeeland te bevorderen. Zo ook rondom beroepsmatig vervoer.

Meer over MONO-zakelijk

MONO op de tablet
Leerlingen, Kinderburgemeester en wethouder met de geplaatste tag
16 december 2022

Verlichtingsactie door De Klimroos in Krabbendijke

Lees meer
SMART - je denkt het overkomt mij niet, want ik kan best twee dingen tegelijk. Toch?
14 december 2022

Gratis Smart theatervoorstelling

Lees meer
Bestuurder auto met telefoon in de hand
14 december 2022

Laatste MONO busrit van het jaar succesvol

Lees meer