ROVZ op de Contacta met MONO-zakelijk

Autocoureur Tim Coronel zet zich sinds begin 2020 in voor 'MONO-zakelijk'. Tijdens Contacta vertelt hij je daar alles over. 'MONO-zakelijk' stimuleert werkgevers afleiding in het verkeer te voorkomen.

Als werkgever verwacht je dat jouw werknemers altijd bereikbaar zijn, maar wat als zij onderweg zijn? Één op de drie werkgevers heeft hier geen regels voor. Als zeer ervaren autocoureur is Tim een autoriteit in de racewereld. Hij weet als geen ander over te brengen dat concentratie ontzettend belangrijk is achter het stuur. En niet alleen als je autocoureur bent. Het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) heeft als taak om verkeersveiligheid binnen de provincie Zeeland te bevorderen. Zo ook rondom beroepsmatig vervoer. Zij hebben Tim Coronel voorgedragen als spreker op Contacta om bewustwording te creëren bij werkgevers omtrent verkeersveiligheid van werknemers.

Lotte Blom en Tim Coronel op de Contacta
Lotte Blom en Tim Coronel op de Contacta
Tim Coronel op podium
Publiek op Contacta in rijsimulator Green Dino
Bezoekers in ROVZ stand op Contacta

MONO-Zakelijk

Het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) heeft als taak om verkeersveiligheid binnen de provincie Zeeland te bevorderen. Zo ook rondom beroepsmatig vervoer.

Meer over MONO-zakelijk

MONO op de tablet
Knuffelbeer vliegt door de lucht na aanrijding bij remwegdemonstratie
26 maart 2024

Remwegdemonstraties leerlingen basisscholen Goes

Lees meer
Wethouder plaatst helm op hoofd leerling
11 maart 2024

JONGleren tijdens themaweken in Wissenkerke

Lees meer
Campagneafbeelding Ogen op de weg zonder tekst
27 februari 2024

1e rit MONO bus handhavingsactie 'Ogen op de weg'

Lees meer