Gratis Zomerchallenge Goodiebag!

Deel jouw ervaring van de VVN Zomerchallenge met het ROVZ en ontvang daarvoor een gratis goodiebag met drinkfles, thermosfles en sleutelhangers.
De Zomerchallenge is een leuke zomeractiviteit voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en hun grootouder(s).
Geheel gratis! Lekker fietsen en samen de leuke opdrachten uit het boekje volbrengen.
Makkelijk in de eigen omgeving en op een moment wat voor jullie uitkomt. en je maakt ook nog kans op een gratis familie-uitje ook!

Meedoen is simpel
Stuur een kort verhaaltje naar ons door over welke leuke dingen jullie onderweg hebben meegemaakt , hoe de opdrachten waren en een bijbehorende omgevingsfoto aan rovz@zeeland.nl
Is er verder een verkeersveiligheidstip die jullie bij is gebleven of die jullie onderweg hebben gebruikt? Geef dit ook aan ons door!
De eerste tien inzendingen ontvangen van ons een goodiebag.

We zien jullie belevenissen graag tegemoet!

Goodiebag Zomerchallenge

Publicatie van jouw verhaal op onze website gedurende VVN Zomerchallenge

Als je deelneemt aan deze actie, die loopt van 23 juli t/m 14 september 2022, zal jouw korte verhaal met vermelding van jouw naam en bijbehorende omgevingsfoto door het ROVZ gepubliceerd worden op de website van het ROVZ, www.rovz.nl, gedurende de Veilig Verkeer Nederland Zomerchallenge. Het is belangrijk dat op de omgevingsfoto geen personen zichtbaar in beeld zijn, enkel een foto van de omgeving waar de opdracht is uitgevoerd. In het geval op de omgevingsfoto wel personen zichtbaar in beeld zijn, behoudt het ROVZ zich het recht voor om dit materiaal niet te gebruiken en te verwijderen. Door jouw verhaal met ons te delen via rovz@zeeland.nl, ben je ervan bewust en ga je ermee akkoord dat jouw verhaal met bijbehorende omgevingsfoto en vermelding van jouw naam voor publiciteit rondom de Veilig Verkeer Nederland Zomerchallenge door het ROVZ mag worden gebruikt.
Gebruik persoonsgegevens
Om deel te nemen aan deze actie zijn enkele persoonsgegevens nodig. De gegevens die gevraagd zullen worden om samen met het korte verhaal met omgevingsfoto aan ons toe te sturen zijn: uw voor- en achternaam en uw adresgegevens. Uw adresgegevens worden enkel gebruikt voor het opsturen van de goodiebags. De eerste tien inzendingen ontvangen van ons een goodiebag. Uw voor- en achternaam zullen bij het plaatsen van uw verhaal met omgevingsfoto op onze website zichtbaar zijn. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor deze actie en zullen door ons twee weken na afloop van de actie - samen met het verhaal en omgevingsfoto - uit ons bestand en op de website worden verwijderd. In het geval wij uw verhaal met omgevingsfoto na afloop van de actie voor een ander doel willen gebruiken, wordt hiervoor eerst apart toestemming aan u gevraagd. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, bekijk dan onze privacyverklaring.
Vragen?
Bij vragen over deze actie, kan contact worden opgenomen met het ROVZ via: rovz@zeeland.nl
Wilt u uw deelname intrekken, dan kan dit via een mail naar rovz@zeeland.nl. Wij zullen uw persoonsgegevens en uw verhaal met omgevingsfoto dan verwijderen.