Witte Waas inzet TeamAlert tijdens City of Dance 2023

Op zaterdag 15 juli heeft het jongerenteam van TeamAlert de Witte Waas uitgevoerd tijdens City of Dance 2023 in opdracht van de gemeente Middelburg en het ROVZ. 

Inzet Witte Waas tijdens City of Dance 2023

163 jongeren bereikt tijdens City of Dance

Op zaterdag 15 juli heeft het jongerenteam van TeamAlert de Witte Waas uitgevoerd tijdens City of Dance 2023 in opdracht van de gemeente Middelburg en het ROVZ. Beide partijen streven naar bewustwording rond de risico's van alcohol en drugsgebruik, zeker in combinatie met deelname aan het verkeer. Met de inzetten Witte Waas 15 juli en BOB op 16 juli (beiden mogelijk gemaakt en gefinancierd door de gemeente Middelburg en het ROVZ) tijdens dit dancefestival, is er aandacht besteed aan bewustwording van veilige deelname aan het verkeer. 

Het jongerenteam is met 163 jongeren het gesprek aan gegaan en op een luchtige manier verteld over de gevaren van alcohol(drugs)gebruik in combinatie met deelname aan het verkeer. Deze actie is goed ontvangen door de bezoekers/organisatie. 

Uit de evaluatie van deze inzet is onder andere het volgende (positieve) op te merken:

Zijn er dingen die opvielen tijdens de uitvoering, bijvoorbeeld bijzondere of persoonlijke verhalen? Het viel op dat we geen jongeren hebben gesproken die geen veilige rit naar huis hadden. Iedereen ging was lopend, werd opgehaald door hun ouders of hadden een Bob in de vriendengroep. Veel bezoekers waren ook met de fiets.

TeamAlert inzet Witte Waas tijdens City of Dance 2023
Gedeputeerde en organisatoren wasstraatactie bij auto voor wasstraat
01 december 2023

Gedeputeerde opent wasstraatactie oogstseizoen

Lees meer
Lempke on tour in Zierikzee
27 november 2023

Lempke & partner on tour in Zierikzee

Lees meer
De Baar draagt MONO Helden stokje over aan Betuwe Express
20 november 2023

Start landelijke uitrol Zeeuwse MONO Helden campagne!

Lees meer