Uitreiking ZVL Eben Haëzer in Tholen

Op donderdagochtend 22 februari heeft Harry van der Maas, gedeputeerde verkeersveiligheid en voorzitter van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) het 90e Zeeuwse Verkeersveiligheidslabel uitgereikt aan basisschool Eben Haëzer in Tholen. Voor deze gemeente komt de teller met deze school erbij op 7 behaalde Labels.

Info Zeeuws Verkeersveiligheidslabel (ZVL)

Het aantal scholen met een label in de gemeente Tholen komt hiermee op 7. In het traject naar dit Label zit nu 1 school in de gemeente Tholen . Er zijn in totaal 21 basisscholen in Tholen.

In de provincie Zeeland zijn op dit moment 90 basisscholen voorzien van het ZVL. Zo’n 30 scholen zijn bezig om het label te halen. En er zijn 210 basisscholen in de provincie Zeeland te vinden.

Voor meer info en locaties scholen ZVL: Zeeuws verkeersveiligheidslabel | School op Seef Zeeland (zeelandschoolopseef.nl) en Informatie voor gemeenten | School op Seef Zeeland (zeelandschoolopseef.nl). Specifieke info ZVL over de gemeente Tholen Tholen | School op Seef Zeeland (zeelandschoolopseef.nl)

Gedeputeerde aan het woord

Foto impressie ZVL uitreiking

Gedeputeerde
Gedeputeerde aan het woord
Gedeputeerde aan het woord
10 april 2024

Praktisch Verkeersexamen op het Abdij!

Lees meer
Deelnemer Doortrapdag met veiligheidshesje
10 april 2024

Doortrappen in de gemeente Reimerswaal

Lees meer
Campagneposter Dag van de fietshelm
09 april 2024

Woensdag 10 april - Landelijke Dag van de Fietshelm

Lees meer