Uitreiking ROVZ-pluim

Op woensdag 14 september heeft wethouder Corniel van Leeuwen van de gemeente Tholen namens het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland, de ROVZ-pluim overhandigd aan een medewerker die zich 100% en meer inzet om Zeeland een stuk verkeersveiliger te maken.

Dit jaar is deze blijk van waardering op het gebied van verkeersveiligheid gegaan naar Roseline van den Heuvel-den Braber, gemeente Tholen. 
Roseline kreeg de ROVZ-pluim uitgereikt in bijzijn van leden van de fietsgroep Stavenisse en enkele collega's.

 

Wethouder van Leeuwen reikt de ROVZ=pluim uit

Haar inspanning rond fietsveiligheid en ouderen is zeer te waarderen. Zij heeft het project van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat op de kaart gezet in de gemeente Tholen.
Door het organiseren van Doortrapdagen in deze gemeente heeft zij de fietsveiligheid breed onder de aandacht gebracht bij deelnemers van diverse actieve fietsgroepen. Door haar inzet heeft Roseline 'Veilig fietsen tot je 100ste' tot een begrip gemaakt op Tholen.
 

UItreiking ROVZ-pluim

Achtergrond ROVZ-pluim

Ieder jaar overhandigt gedeputeerde verkeersveiligheid Provincie Zeeland en voorzitter van het ROVZ, Harry van der Maas de ROVZ-pluim uit aan een individu of een organisatie die zich sterk inzet voor de Zeeuwse verkeersveiligheid. Hiermee wordt de ontvanger van de ROVZ-pluim in het zonnetje gezet als blijk van waardering en daarmee ook zijn/haar werkomgeving. De ROVZ-pluim uitreiking bestaat uit de overhandiging van een ROVZ-pluim trofee, taart en een oorkonde en natuurlijk een feestelijk ontvangst op de werkvloer. Dit jaar heeft Corniel van Leeuwen de honneurs waargenomen en de uitreiking namens het ROVZ en gedeputeerde Van der Maas verzorgd.

Wethouder reikt ROVZ-pluim uit
Overhandigen ROVZ-pluim
Leden van fietsgroep Stavenisse bij uitreiking
Logo ROVZ-pluim
AAnwezigen bij uitreiking ROVZ-pluim
Aanwezigen bij uitreiking ROVZ-pluim juichen
Gedeputeerde Harry van der Maas, ZLM en jongeren openen GRIP junior
21 september 2022

GRIP junior

Lees meer
Kinderen kijken toe bij uitreiking ZVL op De Kreeke
16 september 2022

Zeeuws verkeersveiligheidslabel voor basisschool De Kreeke

Lees meer
Educatieaanbod voor ZVL-scholen op digi-bord
15 september 2022

Startbijeenkomst gemeentelijk werken Reimerswaal

Lees meer