Uitreiking ROVZ-pluim

Op woensdag 14 september heeft wethouder Corniel van Leeuwen van de gemeente Tholen namens het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland, de ROVZ-pluim overhandigd aan een medewerker die zich 100% en meer inzet om Zeeland een stuk verkeersveiliger te maken.

Dit jaar is deze blijk van waardering op het gebied van verkeersveiligheid gegaan naar Roseline van den Heuvel-den Braber, gemeente Tholen. 
Roseline kreeg de ROVZ-pluim uitgereikt in bijzijn van leden van de fietsgroep Stavenisse en enkele collega's.

 

Wethouder van Leeuwen reikt de ROVZ=pluim uit

Haar inspanning rond fietsveiligheid en ouderen is zeer te waarderen. Zij heeft het project van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat op de kaart gezet in de gemeente Tholen.
Door het organiseren van Doortrapdagen in deze gemeente heeft zij de fietsveiligheid breed onder de aandacht gebracht bij deelnemers van diverse actieve fietsgroepen. Door haar inzet heeft Roseline 'Veilig fietsen tot je 100ste' tot een begrip gemaakt op Tholen.
 

Uitreiking ROVZ-pluim

Achtergrond ROVZ-pluim

Ieder jaar overhandigt gedeputeerde verkeersveiligheid Provincie Zeeland en voorzitter van het ROVZ, Harry van der Maas de ROVZ-pluim uit aan een individu of een organisatie die zich sterk inzet voor de Zeeuwse verkeersveiligheid. Hiermee wordt de ontvanger van de ROVZ-pluim in het zonnetje gezet als blijk van waardering en daarmee ook zijn/haar werkomgeving. De ROVZ-pluim uitreiking bestaat uit de overhandiging van een ROVZ-pluim trofee, taart en een oorkonde en natuurlijk een feestelijk ontvangst op de werkvloer. Dit jaar heeft Corniel van Leeuwen de honneurs waargenomen en de uitreiking namens het ROVZ en gedeputeerde Van der Maas verzorgd.

Wethouder reikt ROVZ-pluim uit
Overhandigen ROVZ-pluim
Leden van fietsgroep Stavenisse bij uitreiking
Logo ROVZ-pluim
AAnwezigen bij uitreiking ROVZ-pluim
Aanwezigen bij uitreiking ROVZ-pluim juichen
Senioren met fiets in rij op Doortrapdag Goes
16 april 2024

Doortrapdag in gemeente Goes

Lees meer
10 april 2024

Praktisch Verkeersexamen op het Abdij!

Lees meer
Deelnemer Doortrapdag met veiligheidshesje
10 april 2024

Doortrappen in de gemeente Reimerswaal

Lees meer