Uitreiking prijzen ontwerpwedstrijd campagneposter

Leerlingen van het Goese Lyceum in de prijzen gevallen bij de Zeeuwse actie ontwerpwedstrijd campagneposter. Op woensdag 15 juni 2022 heeft gedeputeerde Verkeersveiligheid en voorzitter van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) Harry van der Maas prijzen uitgereikt aan de vier winnaars (leerlingen Goese Lyceum aan de Oranjeweg) van de Zeeuwse campagne actie verkeersveiligheid ‘ontwerpwedstrijd campagneposters’.

Uitreiking prijzen 3 winnaars en verkeersveiligheidswaardecheque Goese Lyceum 2022

Prijsuitreiking

In het bijzijn van zo'n 300 leerlingen kregen deze leerlingen hun poster in uitvergroot formaat, een kadobon ter waarde van €25,- (2de prijs) en €50,- (1ste prijs). De overall winnaar van deze actie kreeg zowel een uitvergroot formaat poster, kadobon én de school ontving uit handen van de gedeputeerde ook een verkeersveiligheidswaardecheque van €350,-. 

Een creatieve wedstrijd rondom verkeersveiligheid

Sinds een aantal jaren is het ROVZ aan de slag met verkeerseducatie op het voortgezet onderwijs en zet hiervoor ook deze creatieve kant van verkeersveiligheid in. Zo namen dit jaar 6 middelbare scholen uit Goes, Middelburg, Terneuzen en Oostburg deel aan deze wedstrijd waarbij de leerlingen een paar honderd posters stuurden naar het ROVZ.

Een aantal leerlingen van het Goese Lyceum aan de Oranjeweg zijn op het gebied van deze creativiteit als winnaars uit de bus gekomen. Tijdens de prijsuitreiking (ruim 300 leerlingen wonen dit bij) overhandigde gedeputeerde Verkeersveiligheid Harry van der Maas de prijzen uit aan de overall winnaar 1ste prijs MONO Joni van Ham (hiermee krijgt deze school een waardecheque ter besteding aan verkeersveiligheid) en verder de 2de prijswinnaar Fietsverlichting Jet Jasperse en 1ste (Bo Chantal van der Hoek, afwezig) en 2de (Milou Wix) prijswinnaar Asociaal rijgedrag. 

Als dank voor deelname aan deze ontwerpwedstrijd campagneposter ontvangen de klasgenoten van de winnaars nog een tekenblok en verkeersveiligheidssleutelhanger van het ROVZ.

De uitreiking

Uitreiking aan de 3 prijswinnaars 2022
Uitreiking prijzen 3 winnaars en verkeersveiligheidswaardecheque Goese Lyceum 2022
Uitreiking ontwerpwedstrijd campagneposter 2022 Goese Lyceum - in gesprek met de winnaars
Uitreiking ontwerpwedstrijd campagneposter 2022 Goese Lyceum
07 september 2023

Doortrappen in Vlissingen

Lees meer
Minister, politie en gedeputeerde
04 september 2023

Minister Harbers geeft startsein in Middelburg voor MONO campagne najaar

Lees meer
Leerlingen in de auto tijdens GRIP junior
04 september 2023

2200 aanmeldingen GRIP junior

Lees meer