ROVZ-Pluim uitreiking

Op 6 april heeft gedeputeerde verkeersveiligheid Harry van der Maas de ROVZ-Pluim! uitgereikt aan 4 vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland voor hun inzet op het gebied van verkeersveiligheid. Jaarlijks ontvangt een organisatie of een persoon die verkeersveiligheid een warm hart toedraagt en hier veel tijd en energie instopt, deze vorm van waardering. Zo hebben de volgende personen deze Pluim! ontvangen:   

ROVZ-Pluim uitreiking met gedeputeerde en vrijwilligers VVN

Pluim voor Hannie en Sjaak de Feijter

Sinds jaren zijn vrijwilligers van VVN Hannie en Sjaak (echtpaar) de Feijter actief inzetbaar voor handhavingsacties met de Politie Zeeland-West-Brabant. Of het nu een controle in de nacht is, 's morgens vroeg, dit echtpaar is flexibel. Door hun gedrevenheid om verkeersveiligheid te bespreken tijdens politiecontroles die campagnematig worden uitgevoerd van MONO, BOB, fietsverlichting tot snelheid, hebben zij al vele verkeersdeelnemers weten te bereiken. 

Daarom ontving dit echtpaar uit handen van gedeputeerde Harry van der Maas de ROVZ-Pluim! trofee, oorkonde en een mooi boeket!

Hannie en Sjaak de Feijter

Pluim voor Rob Soer

Ook deze enthousiaste vrijwilliger heeft de ROVZ-Pluim waardering ontvangen voor zijn inzet om Zeeland een stuk verkeersveiliger te maken. Rob Soer werkt al jaren voor VVN en geeft in het basis- en voortgezet onderwijs de dodehoeklessen aan de leerlingen. Hij denkt graag mee en is een kei in het organiseren. 

Daarom kreeg Rob uit handen van gedeputeerde Harry van der Maas de ROVZ-Pluim! trofee, oorkonde en een mooi boeket!

Rob Soer met Pluim waardering

Pluim voor Sandra in de Weij

Sandra is net als de andere ROVZ-Pluim VVN-ers al jaren actief als vrijwilliger en reist van Zeeland naar alle uithoeken van het land voor diverse BOB campagne acties. Ook is zij inzetbaar bij dodehoeklessen en uitvoering kantelauto. Met haar enthousiasme en inzet streeft zij naar een 100% verkeersveilig Zeeland!

Ook Sandra werd verrast en kreeg van gedeputeerde Harry van der Maas de ROVZ-Pluim! trofee, oorkonde en een mooi boeket!

Sandra in de Weij
Politie voertuig
20 april 2024

Politie heeft alcoholcontroles gehouden in de gemeente Hulst

Lees meer
Afbeelding staande houding van voertuigen
19 april 2024

Politiecontrole Grevelingendam te Bruinisse

Lees meer
Senioren met fiets in rij op Doortrapdag Goes
16 april 2024

Doortrapdag in gemeente Goes

Lees meer