Prijsuitreiking Ontwerpwedstrijd campagneposters Calvijn College Goes

Op 29 juni heeft gedeputeerde verkeersveiligheid en voorzitter van het ROVZ een drietal prijzen uitgereikt aan leerlingen van het Calvijn College in Goes. 

Prijsuitreiking Calvijn College Ontwerpwedstrijd campagneposters 2023

Impressie prijsuitreiking

Prijsuitreiking Calvijn College Ontwerpwedstrijd campagneposters 2023
Interview met Omroep Zeeland
Uitreiking in aula met H3C, B en D
3 winnaars Calvijn College
Stoer: interview met Omroep Zeeland

Winnaars

Hanna de Korte (overall prijswinnaar van deze wedstrijd en 1e prijs MONO bovenbouw), Jette Anthonise (2e prijs MONO bovenbouw) en Harm Boone (1e prijs Asociaal rijgedrag) van HAVO 3 ontvingen een uitvergrote versie van de poster met eigen uniek ontwerp en slogan op foam bord, een VVV bon en de school een waardecheque te besteden aan verkeersveiligheid. Overall prijswinnaar Hanna krijgt een bijzondere prijs: haar poster komt te hangen in diverse horeca- en bioscoopframes in heel Zeeland. 

De andere prijswinnaars van de andere deelnemende scholen (1e en 2e prijs MONO onderbouw, 1e en 2e prijs Helmplicht en 2e prijs Asociaal rijgedrag) krijgen hun VVV bon zo spoedig mogelijk. 

Dit jaar telt deze succesvolle wedstrijd: 600 ingezonden posters, 860 deelnemende leerlingen voortgezet onderwijs (meerdere werkten aan 1 poster) en 10 deelnemende scholen. Door het grote aantal inzendingen heeft gedeputeerde Van der Maas samen met het ROVZ besloten om een categorie onderbouw en bovenbouw thema MONO 1e en 2e prijs extra toe te kennen. In totaal kent deze wedstrijd 8 prijswinnaars!

Politie voertuig
20 april 2024

Politie heeft alcoholcontroles gehouden in de gemeente Hulst

Lees meer
Afbeelding staande houding van voertuigen
19 april 2024

Politiecontrole Grevelingendam te Bruinisse

Lees meer
Senioren met fiets in rij op Doortrapdag Goes
16 april 2024

Doortrapdag in gemeente Goes

Lees meer