Prijsuitreiking Ontwerpwedstrijd campagneposters Calvijn College Goes

Op 29 juni heeft gedeputeerde verkeersveiligheid en voorzitter van het ROVZ een drietal prijzen uitgereikt aan leerlingen van het Calvijn College in Goes. 

Prijsuitreiking Calvijn College Ontwerpwedstrijd campagneposters 2023

Impressie prijsuitreiking

Prijsuitreiking Calvijn College Ontwerpwedstrijd campagneposters 2023
Interview met Omroep Zeeland
Uitreiking in aula met H3C, B en D
3 winnaars Calvijn College
Stoer: interview met Omroep Zeeland

Winnaars

Hanna de Korte (overall prijswinnaar van deze wedstrijd en 1e prijs MONO bovenbouw), Jette Anthonise (2e prijs MONO bovenbouw) en Harm Boone (1e prijs Asociaal rijgedrag) van HAVO 3 ontvingen een uitvergrote versie van de poster met eigen uniek ontwerp en slogan op foam bord, een VVV bon en de school een waardecheque te besteden aan verkeersveiligheid. Overall prijswinnaar Hanna krijgt een bijzondere prijs: haar poster komt te hangen in diverse horeca- en bioscoopframes in heel Zeeland. 

De andere prijswinnaars van de andere deelnemende scholen (1e en 2e prijs MONO onderbouw, 1e en 2e prijs Helmplicht en 2e prijs Asociaal rijgedrag) krijgen hun VVV bon zo spoedig mogelijk. 

Dit jaar telt deze succesvolle wedstrijd: 600 ingezonden posters, 860 deelnemende leerlingen voortgezet onderwijs (meerdere werkten aan 1 poster) en 10 deelnemende scholen. Door het grote aantal inzendingen heeft gedeputeerde Van der Maas samen met het ROVZ besloten om een categorie onderbouw en bovenbouw thema MONO 1e en 2e prijs extra toe te kennen. In totaal kent deze wedstrijd 8 prijswinnaars!

Gedeputeerde en organisatoren wasstraatactie bij auto voor wasstraat
01 december 2023

Gedeputeerde opent wasstraatactie oogstseizoen

Lees meer
Lempke on tour in Zierikzee
27 november 2023

Lempke & partner on tour in Zierikzee

Lees meer
De Baar draagt MONO Helden stokje over aan Betuwe Express
20 november 2023

Start landelijke uitrol Zeeuwse MONO Helden campagne!

Lees meer