Actievoorwaarden winactie Coronel Kartracing

Zo doe je mee:

Je kan mee doen door de deelnamekaart voor deze actie in te vullen tijdens de Contacta 2022. Hierop geef je aan wat jij denkt te kunnen bijdragen aan de verkeersveiligheid binnen jouw organisatie of bedrijf.

 1. Vul de deelnamekaart in.
 2. Vul in hoe jij bij jouw werkgever, bedrijf of organisatie bij wil dragen aan de verkeersveiligheid.
 3. Door deel te nemen aan deze winactie ga je akkoord met de actievoorwaarden.

Actievoorwaarden winactie “Cadeaubon voor Coronel Kartracing”

 • Er zijn geen kosten verbonden aan deze winactie van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ).
 • De actieperiode waarin deelgenomen kan worden loopt ten tijde van de Contacta 2022 op 8, 9 en 10 november.  
 • Er worden drie winnaars getrokken.
 • Elke winnaar ontvangt een prijzenpakket dat bestaat uit cadeaubonnen voor 6 personen van 1 heat per persoon.
 • De prijs wordt beschikbaar gesteld door Tim Coronel van Coronel Kartracing.
 • De gewonnen cadeaubonnen kunnen bij Coronel Kartracing (www.coronel.nl/karten) verzilverd worden voor het karten van 1 heat per persoon. De personen die gaan karten moeten minimaal 12 jaar oud zijn. Voorwaarden voor het karten bij Coronel Kartracing zijn te vinden op de website van de kartbaan (www.coronel.nl/karten).
 • Het verzilveren van de prijzen (het daadwerkelijke karten) door de prijswinnaar is voor eigen rekening en risico.
 • Om deel te kunnen nemen aan deze winactie bent u verplicht om een voor- en achternaam en e-mailadres op te geven. De voor- en achternaam gebruikt het ROVZ voor het aanschrijven en bekendmaken van de winnaars. Het e-mailadres wordt gebruikt voor het contact kunnen opnemen met de winnaars per e-mail. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens overeenkomstig de vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en zorgen voor passende beveiliging van persoonsgegevens, in lijn met de daarvoor geldende wettelijke eisen en richtlijnen. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, bekijk dan onze privacyverklaring.
 • Uw gegevens zullen alleen worden gebruikt voor deelnameregistratie en voor communicatie met betrekking tot de winactie. Bij deelname ga je akkoord met het gebruik van uw persoonsgegevens (naam en e-mailadres) voor deze doeleinden.
 • De prijswinnaars worden op 28 november 2022 getrokken door Gedeputeerde Harry van der Maas. De winnaars zullen hierna zo snel mogelijk per e-mail gecontacteerd worden. Van de deelnemers aan de winactie zullen de prijswinnaars uit een glazen bokaal getrokken worden door middel van kaartjes met de persoonsgegevens van de deelnemers. Deze kaartjes zien er allemaal hetzelfde uit en zullen zo in de bokaal worden gedaan dat de namen niet te zien zijn. Er worden naast de drie prijswinnaars ook nog drie reservewinnaars getrokken. Mocht één of meerdere van de prijswinnaars de prijs niet willen accepteren of geen reactie geven binnen een termijn van 6 weken, zal de prijs aangeboden worden aan de eerste extra getrokken winnaar en opvolgend aan de tweede en derde extra getrokken winnaars. Ook zij hebben een reactietermijn van 6 weken.
 • Na trekking van de winnaars worden de gegevens van alle overige deelnemers verwijderd. De gegevens van de winnaars en reservewinnaars worden verwijderd nadat alle prijzen uitgeloofd zijn.
 • De prijswinnaars worden op de Facebook- en LinkedInpagina van het ROVZ bekend gemaakt. De prijswinnaars zullen per mail hiervan op de hoogte gesteld worden.
 • Voor vragen en/of eventuele klachten kan contact worden opgenomen met het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) via rovz@zeeland.nl

Privacyverklaring