ZVL voor OBS 't Kofschip

Uitreiking Zeeuws VerkeersveiligheidsLabel

Op vrijdag 13 december 2019 heeft basisschool ’t Kofschip in Zierikzee het Zeeuws VerkeersveiligheidsLabel (ZVL) ontvangen. Hiermee komt het aantal scholen met een ZVL op Schouwen-Duiveland op 6 stuks. 

De vijf andere ZVL scholen in de gemeente Schouwen-Duiveland zijn:

OBS De Kirreweie in Burgh-Haamstede, OBS Duiveland Nieuwerkerk in Nieuwerkerk, OBS Theo Thijssen in Zierikzee, School met de Bijbel in Nieuwerkerk en PC Jenaplan J.L. De Jongeschool in Zierikzee.

Zeeuws VerkeersveiligheidsLabel

Het ROVZ streeft naar een toename van het aantal basisscholen met het Zeeuws VerkeersveiligheidsLabel en zet zich hier jaarlijks voor in. Met haar projectleider, Zeeuwse website voor verkeerseducatie SCHOOL op SEEF http://zeeland.schoolopseef.nl/ en subsidie voor dit project levert deze inzet nu in december de 85ste uitreiking op!

Ook basisschool ’t Kofschip in Zierikzee heeft het ZVL behaald en geeft hiermee aan dat op deze school verkeerseducatie wordt gegeven in alle groepen en dat er in de praktijk geoefend wordt met minimaal 4 groepen. Verder wordt er deelgenomen aan het verkeersexamen. En draagt zij zorg voor een veilige schoolomgeving en veilig verkeersgedrag én betrekt zij ouders bij verkeerseducatie.
 

uitreiking label aan t kofschip