Prijsuitreiking kleurplaatwedstrijd MONO campagne in Westkapelle

 

Lau Verhulst wint prijs kleurplaatwedstrijd campagne MONO

in de reeks van 3 prijsuitreikingen rond de MONO campagne actie kleurplaatwedstrijd georganiseerd door het ROVZ in samenwerking met de Zeeuwse basisscholen is op 16 juli door wethouder Pieter Wisse de prijs uitgereikt aan leerling van De Lichtboei in Westkapelle. Hij kreeg in de klas de Efteling kadobon en de ingelijste kleurplaat. Samen met zijn klasgenootjes keken zij naar het MONO scoort! animatiefilmpje met tekst en uitleg door de wethouder: "focus je maar op één ding, dat is bij sporten zo én ook onderweg". Gebruik van de smartphone op de fiets is niet goed, zo wisten de leerlingen.

De klasgenootjes kregen van het ROVZ school op seef sleutelhangers en stickers, samen met toffe kleurblokjes die speciaal voor tekenwedstrijden zijn ontworpen. Samen met de winnaar op de foto was onderdeel van deze prijsuitreiking.  

 
Pieter Wisse reikt de ingelijste kleurplaat uit aan Lau Verhulst
De klasgenootjes van Lau op de foto na de prijsuitreiking

 

Op maandag 12 juli is de prijs voor de bijzondere inzending uitgereikt in Kamperland door wethouder Pim Schenkelaars aan Sofie Sandee, woensdag 14 juli ontving Kylie de prijs voor haar inzending uit handen van wethouder Ben van Assche.  

Met deze campagne actie wordt extra aandacht gevraagd voor rijden zonder afleiding: zowel op de fiets als in de auto, focus je alleen op het verkeer. Het doel is bewustwording van verkeersveilig rijgedrag. 

 

School op Seef sleutelhangers en stickers voor de hele klas
Moeder van Lau en wethouder met de winnaar Lau Verhulst