Nieuwe MONO-Helden De Koeijer en Roegiers

Campagne actie MONO-Helden 1 december 2021

Roegiers Glas en De Koeijer Schilders hebben vandaag de MONO-Helden belofte ondertekend om MONO te rijden. Ook medewerkers van deze bedrijven hebben na ondertekening door de directieleden hun handtekening gezet op het MONO Helden-bord. INT Groep overhandigde vanmorgen het MONO-Helden stokje aan beiden bedrijven.

Roegiers tekent voor MONO belofte
De Koeijer tekent voor MONO belofte

 

 

 

Ook deelnemen aan deze MONO-Helden actie? Meld u dan aan via het ROVZ 

Het ROVZ roept het zakelijk verkeer op om MONO te rijden, zo maken wij samen de wegen een stuk verkeersveiliger. Rijden zonder smartphonegebruik (zowel zakelijk als privé) veroorzaakt nog steeds veel verkeersongevallen. Om bedrijven bewust te maken van verkeersveilig rijgedrag is het ROVZ de MONO campagne onder zakelijke rijders gestart in eigen provincie. Deze campagne actie met de naam MONO-Helden krijgt met enige regelmaat aandacht: bedrijven die zich committeren aan het rijden zonder afleiding en aansluiten bij de MONO-Helden actie zoeken zelf actief naar een bedrijf dat zich ook wil inzetten voor verkeersveiligheid. 

Overhandiging MONO Helden stokje

Wie wordt de volgende MONO-Held?   Voor meer info over deze campagne actie:MONO-helden | rovz.nl en neem contact met ons op via rovz@zeeland.nl.