Een aanrijding? Meld het via mobielschademelden.nl!

Bent u betrokken bij een aanrijding? Dat is ontzettend vervelend. Meld uw schade en/of letsel gemakkelijk en snel via mobielschademelden.nl. Hiermee hoeft u geen Europees Schadeformulier meer in te vullen en op te sturen. Wel zo handig!

 

Mobielschademelden zorgt voor een directe afhandeling van schade met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Het melden van een schade en/of letsel is daarmee gemakkelijker en sneller dan voorheen én u draagt op deze manier bij aan de verkeersveiligheid. Alle ongevallen, ook met fietsers, bromfietsers en voetgangers, kunnen worden gemeld. Wel alleen geschikt voor Nederlandse kentekens en niet meer dan twee betrokken partijen per ongeval.

Kijk voor meer informatie of het doen van een proefmelding op www.mobielschademelden.nl of download de app in de AppStore!

Achtergrondinformatie

De app en website Mobielschademelden.nl vervangt het Europees schadeformulier. Door het registreren van verkeersongevallen werken het Verbond van Verzekeraars, de politie en verkeerskundig ICT-bureau Via aan het verbeteren van de verkeersveiligheid in Nederland.

De privacy van melders wordt uiteraard beschermd.