4de Zeeuwse Doortrapdag in Middelburg

Doortrapdag gemeente Middelburg

 

Op woensdag 29 september heeft de uitrol van het project Doortrappen plaats gevonden en wel in de gemeente Middelburg. Dit is officieel de vierde Zeeuwse gemeente die zich heeft aangesloten bij Doortrappen. Gemeente Middelburg heeft haar inwoners vanaf 55 jaar uitgenodigd voor de Doortrapdag op 29 september van 10:00 – 15:15 uur in Sportcomplex De Sprong te Middelburg. Op deze dag kregen deelnemers info over de volgende zaken: alles over veilig op de fiets (tot je 100ste!), fitoefeningen, fietscheck en een gratis lunch.

Fietsinstructies bij de Sprong in Middelburg
Fitinstructies voor ouderen tijdens de Doortrapdag

Door te fietsen blijf je langer gezond, sociaal actief en zelfredzaam. Je fietst graag en wíl ook door blijven fietsen, maar op de fiets ben je ook kwetsbaar in het verkeer. Doortrappen motiveert en inspireert je om zo lang mogelijk veilig te blijven fietsen.

Deze Doortrapdag werd mogelijk gemaakt door de samenwerking met diverse partijen, waaronder de gemeente Middelburg, Piet Voskamp, Anton Engels, SportZeeland, Welzijn Middelburg en het ROVZ.

Meer info over Doortrappen: Home - Platform Doortrappen of belt u voor de regionale uitrol van dit project met het ROVZ via 0118-631011 of mail via rovz@zeeland.nl