MONO educatie

Even een appje beantwoorden of door je social media scrollen. Je gebruikt je telefoon veel, maar als je fietst houd je je aandacht bij het verkeer en laat je je niet afleiden door je telefoon. Fiets dus MONO. MONO staat letterlijk voor één of alleen. In de campagne staat het voor met één ding bezig zijn: als je fietst, houd je je aandacht op één ding en dat is het verkeer. MONO is ongestoord onderweg zijn, zonder afleiding van appjes of social media posts.

Hoe fiets jij MONO? Laat het ons weten en maak kans op een Cortina fiets, een Fitbit of een Decathlon cadeaubon t.w.v. €25,-!

 

Fiets MONO en Win!

Hoe zorg jij ervoor dat je MONO fietst? Vul het formulier in en laat weten hoe jij ervoor zorgt dat je ongestoord op de fiets stapt. Heb je het formulier ingevuld? Dan fiets je vanaf nu altijd MONO en maak je kans op toffe prijzen!

Zo fiets je MONO

MONO is ongestoord onderweg zijn, zonder afleiding van appjes of social media. Breng jezelf niet in de verleiding, zet je telefoon op MONO! Hoe? Ga naar ‘Instellingen’ en tik op ‘Niet storen’. Nu kun je ongestoord onderweg!

Over MONO

Als je onderweg een tekst leest of typt is de kans op een ongeval 6 keer groter. Fiets je MONO, dan houd je je aandacht bij het verkeer en laat je je niet afleiden door je smartphone of social media. Door je telefoon op stil te zetten voorkom je dat berichten binnenkomen tijdens het fietsen en fiets je zonder afleiding. Fiets MONO, ga ongestoord onderweg! Dat is niet alleen veiliger voor jezelf, maar ook voor anderen. Deze actie is een initiatief van ROVZ.